Historie

Café Bolscher is rond 1900 ontstaan, vroeger hield het café gebeuren een borreltje drinken in, bijv in het weekend na de kerk. De voetbalvereniging die nog geen eigen clubhuis hadden vertoefden er na de trainingen en wedstrijden. Later werd dit steeds verder uitgebreid, zo kwam het toerisme in de vorm van vakantiegasten en dagjesmensen in en rond Vasse op gang. Ook werd er steeds vaker buitenshuis gegeten en feestjes gehouden.
Foto's van de zaal

Zo groeide café restaurant Bolscher mee door de jaren naar het huidige bedrijf. Vroeger was er de combinatie bouwbedrijf – boerenbedrijf en café, maar nadat Ceciel en Laurens Bolscher het bedrijf overnamen van zijn ouders, Frans en Mien Bolscher, gingen zij alleen verder met het cafégedeelte.

In 1991 werd er een zaal bijgebouwd voor feesten en partijen tot ca. 150 personen en in 1995 een serre/eetzaal tot ca. 40 personen voor allerlei activiteiten.
Foto's van de serre

 
Door de jaren heen werden er steeds verschillende vernieuwingen en verbeteringen aangebracht: een overdekt verwarmd terras, een nieuwe toiletgroep bij het café en het uitbreiden van het restaurantgebeuren en het verzorgen van feestjes thuis